Obsah
Okresní agrární komora Most
Most - Velebudice, Dělnická 33, PSČ 43401
IČ 482 93 865
vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, sp.značka A 4260
Korespondenční adresa
- Most - Velebudice, Dělnická 33, PSČ 43401
Telefon
- Ludmila Holadová: 602 341 689
- Radka: 602 741 110
Předseda představenstva:
- Ing. Lenka Vošahlíková
Místopředseda představenstva:
- Ing. Ivo Bednár
Členové:
- Zdeněk Horák
Předseda dozorčí rady:
- František Vlček
Místopředseda dozorčí rady
- Aleš Charvát
Člen dozorčí rady:
- Ing. Jaroslava Kurachová Podolanová
Odkaz na výpis z obchodního rejstříku:
Zprávy
24.02.2017
METODIKA krajské soutěže pro potravináře Přemysla Oráče pro rok 2017
Přihlášky se přijímají od 1.3.2017.
15.04.2016
V Litoměřicích na Zahradě Čech dne 14.4.2016 254 výrobků od 56 výrobců soutěžilo o značku „Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje – Kraje Přemysla Oráče“. Soutěž byla organizována pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a za finanční podpory Ústeckého kraje.
14.04.2016
V Ústeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina
(Litoměřice, 13. dubna 2016) Celkem 9 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Ústeckého kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2016. O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházel rekordní počet 247 produktů od 53 výrobců. O logo soutěžily v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení mělo 66 výrobků z kategorie Masné výrobky tepelně opracované, včetně uzených mas.
24.02.2017
METODIKA krajské soutěže pro potravináře Přemysla Oráče pro rok 2017
Přihlášky se přijímají od 1.3.2017.
15.04.2016
V Litoměřicích na Zahradě Čech dne 14.4.2016 254 výrobků od 56 výrobců soutěžilo o značku „Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje – Kraje Přemysla Oráče“. Soutěž byla organizována pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a za finanční podpory Ústeckého kraje.
14.04.2016
V Ústeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina
(Litoměřice, 13. dubna 2016) Celkem 9 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi z Ústeckého kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2016. O tuto značku, která je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházel rekordní počet 247 produktů od 53 výrobců. O logo soutěžily v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení mělo 66 výrobků z kategorie Masné výrobky tepelně opracované, včetně uzených mas.