Krajská agrární komora Ústeckého kraje
KRAJSKÁ AGRÁRNÍ KOMORAÚsteckého kraje

Zprávy OAK Most

Smuteční oznámení Ivo Bednár

Smuteční oznámení

Datum: 25. 3. 2024

Je nám to moc líto. Ivo Bednár zemřel 25.3.2024. Čest jeho památce.

Odstartoval již 15. ročník soutěže o značku Regionální potravina Ústeckého kraje pro rok 2024

Datum: 1. 3. 2024

Cílem soutěže je podpořit poptávku po kvalitních českých regionálních potravinách, přesvědčit spotřebitele, že u potravin není důležitá pouze cena, ale také jejich kvalita, čerstvost a původ; propagovat potravináře v Ústeckém kraji při všech příležitostech.

Regionální potravina Ústeckého kraje zná své vítěze

Datum: 2. 6. 2023

Stejně tak i soutěž Potravina z kraje Přemysla Oráče.
Víc k oběma soutěžím v TZ v příloze.

V letošním roce se koná již 14. ročník soutěže o značku „Regionální potravina Ústeckého kraje 2023“.

Datum: 2. 5. 2023

Cílem soutěže je podpořit poptávku po kvalitních českých regionálních potravinách, přesvědčit spotřebitele, že u potravin není důležitá pouze cena, ale také jejich kvalita, čerstvost a původ; propagovat potravináře v Ústeckém kraji při všech příležitostech.

V Ústeckém kraji získaly Regionální potravinu medová rajčata i Kauboy

Datum: 12. 9. 2022

Praha 12. září 2022 – Ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje si v pátek převzalo devět místních výrobců na výstavě Zahrada Čech. Značku mohou nově užívat mimo jiné medová rajčata, Kauboy stopro močt a Hrobský sušený salám.

V Ústeckém kraji získaly nominaci na Regionální potravinu medová rajčata i Kauboy stopro močt

Datum: 1. 7. 2022

Praha 18. května 2022 – O ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje se letos ucházel rekordní počet výrobků, 243 od 51 producentů, což bylo nejvíce od roku 2017. V hodnocení mohlo ale uspět jen devět produktů v devíti kategoriích. Nominaci získaly mimo jiné medová rajčata, Kauboy stopro močt ..

V Ústeckém kraji se soutěžilo v 15. ročníku soutěže o značku "POTRAVINA z kraje PŘEMYSLA ORÁČE"

Datum: 1. 7. 2022

Ústecký kraj získal své vítěze – nové nositele krajské prestižní značky „Potravina z kraje Přemysla Oráče“. V minulém roce proběhla inovace názvu a loga soutěže, které se váže k jedinečnosti tohoto regionu a ke kořenům naší státnosti.

Regionální potravina Ústeckého kraje - výzva k podávání přihlášek v roce 2022

Datum: 28. 3. 2022

V letošním roce se koná již 13. ročník soutěže o značku "Regionální potravina Ústeckého kraje 2022".
Cílem soutěže je podpořit poptávku po kvalitních českých regionálních potravinách, přesvědčit spotřebitele, že u potravin není důležitá pouze cena, ale také jejich kvalita...

Regionální potravina Ústeckého kraje - výzva k podávání přihlášek v roce 2021

Datum: 26. 5. 2021

v letošním roce se koná již 12. ročník soutěže o značku „Regionální potravina Ústeckého kraje 2021“.

Cílem soutěže je podpořit poptávku po kvalitních českých regionálních potravinách, přesvědčit spotřebitele, že u potravin není důležitá pouze cena, ale také jejich kvalita, čerstvost a původ.

Aktualizace kontaktů OAK Most

Datum: 14. 1. 2020

Aktualizovali jsme kontakty OAK Most

METODIKA krajské soutěže pro potravináře Přemysla Oráče pro rok 2017

Datum: 24. 2. 2017

Přihlášky se přijímají od 1.3.2017.

Ústecký kraj zná vítěze soutěže "O nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje - Kraje Přemysla Oráče"

Datum: 15. 4. 2016

V Litoměřicích na Zahradě Čech dne 14.4.2016 254 výrobků od 56 výrobců soutěžilo o značku
„Nejlepší potravinářský výrobek Ústeckého kraje – Kraje Přemysla Oráče“.
Soutěž byla organizována pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka a za
finanční podpory Ústeckého kraje.

V Ústeckém kraji se soutěžilo o značku Regionální potravina

Datum: 14. 4. 2016

(Litoměřice, 13. dubna 2016) Celkem 9 výrobků s výjimečnou kvalitou a chuťovými vlastnostmi
z Ústeckého kraje ocenila odborná komise soutěže Regionální potravina 2016. O tuto značku, která
je zárukou místního regionálního původu, se letos ucházel rekordní počet 247 produktů od 53
výrobců. O logo

RSS output

RSS 0.91 RSS 1.0 RSS 2.0 Atom 1.0

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávejte informace z našeho webu prostřednictvím e-mailů